Inspiration 1:
Appetizer: Grillet atlanterhavsreje, rispuf og variation af tomat
Forret: Røget dyrekølle, solbærgastrique, friskost, hasselnød, sprød grønkål, syltede vinterbær og feldsalat
Hovedret: Rosa kalveculotte, sprængt bryst, rødebedepuré, skovens svampe, confiteret skozonerrod, rosenkålsblade og pommes Anna
À part serveres sauce Robert
Dessert: Kaffeis, braiseret ananas, jamu sirup, ingefærtuille
Pris: kr. 450,-
Inspiration 2:
Forret: Confiteret torskeryg, sprøde kartofler, miso, porre, syltet citron og urter
Hovedret: Rosastegt kronvildt, braiseret kalvebryst, røget kartoffelpuré, skovens svampe, saltbagt knoldselleri, rosenkål og tyttebær
À part salat med grønkål, æble, pære, bacon, nødder og sennepsvinaigrette
Dessert: Mælkekage, mørk mælk, syltet pære, estragon, skovbæris og knas
Pris: kr. 350,-