Selskabsmenuer. 3 retters inspirationsmenuer

 

Inspiration 1:

Forret: Lyngrillet tun, soya/ingefær vinaigrette, mango, chiliaioli, agurk og salte mandler

Hovedret: Oksemørbrad med souffléfars, braiseret spidsbryst, nye kartofler, selleripuré, grønne asparges, mini gulerødder og trøffelsauce

Dessert: Variation over jordbær; tarte aux fraises, parfait, kys og lakridsmousse

 Pris: kr. 450,-

 

Inspiration 2:

Forret: Røget svinemørbrad, æblepuré, rygeostcreme, syltet løg og jordskokkechips

Hovedret: Balltip af amerikansk kødkvæg, braiseret spidsbryst, pommes anna, gulerodspuré, bagte rødder og pebersauce

Dessert: Creme brulée med braiseret ananas, fragilité med mørk chokolade og mangoparfait med knas

Pris: kr. 400,-

 

Inspiration 3:

Forret: Cremet fiskesuppe med safran, gratineret lys fisk, braiseret fennikel og urter

Hovedret: Svinemørbrad med souffléfars, sprængt bryst, pommes fondant, ærtepuré, østershatte, ribs og rosmarinsauce

Dessert: Mazarinkage, pocheret pære, timiancrumble, vanilleparfait og solbærcoulis

Pris: kr. 350,-