Selskabsmenuer. inspirationsmenuer

2FCQ7432Inspiration 1:

Appetizer: Grillet atlanterhavsreje, rygeostecreme, syltet citronskal og kartoffelchips

Forret:

Kammusling, citrus (blodgrape), macademia, friskost, agurk, shitake og miso

 Hovedret:

Kalveculotte, blomkålspurè, små gulerødder, forårsløg og syltet rabarber. Mørk kalveglace med ramsløg og små kartofler med urtesmør à part

Dessert:

Kokosis, rom, braiseret ananas, brun farin, chokopuf

Pris: kr. 450,-

 Inspiration 2:

Forret: Vildsvineterrin, spød salvie, friskostcreme, grillede asparges, syltede røde perleløg, tørrede oliven og frisèe

Hovedret: Unghabebryst fra Hopballe Mølle, blomkålspurè, syltede radiser, bagt sommerporre, ramsløg, sprød sommersalat, sherrysauce og små kartofler à part

Dessert: Ymeris, karamelkage med rabarbermousse, syltede rabarber, karamelliseret crumble og syrlige marengs

Pris: kr. 350,-