Selskabs-inspirations-menuer

2FCQ7432Inspiration 1:

Appetizer: Grillet atlanterhavsreje, rispuf og variation af tomat

Forret: Røget dyrekølle, solbærgastrique, friskost, hasselnød, sprød grønkål, syltede vinterbær og feldsalat

 Hovedret: Rosa kalveculotte, sprængt bryst, rødebedepuré, skovens svampe, confiteret skozonerrod, rosenkålsblade og pommes Anna

À part serveres sauce Robert

Dessert: Kaffeis, braiseret ananas, jamu sirup, ingefærtuille

Pris: kr. 450,-

 

 

Inspiration 2:

Forret: Confiteret torskeryg, sprøde kartofler, miso, porre, syltet citron og urter

Hovedret: Rosastegt kronvildt, braiseret kalvebryst, røget kartoffelpuré, skovens svampe, saltbagt knoldselleri, rosenkål og tyttebær

À part salat med grønkål, æble, pære, bacon, nødder og sennepsvinaigrette

Dessert: Mælkekage, mørk mælk, syltet pære, estragon, skovbæris og knas

Pris: kr. 350,-