Konferencer, møder & firmafest

360 graders professionalitet

Konference, møder og dagsarrangementer – eller årets fest for kunder og kolleger. Uanset dine behov, tilbyder Cafe Hack professionel afvikling i byens flotteste rammer.

 

Større konferencer

Som noget nyt kan man på udvalgte dage benytte teatersalene på Aarhus Teater til større konferencer, foredrag, underholdningsarrangementer med videre. Salene lejes i de timer, de benyttes, mens de tilhørende publikumsarealer anvendes til servering af alt fra kaffe/the til morgenmad, frokost, middag, galla – alt efter arrangementet.
Salene har følgende størrelser:

 

Møder

På udvalgt dage kan du leje hele Cafe Hack lokalet til morgen-, dags- og aftenmøder / arrangementer. Med et lukket arrangement på Cafe Hack får du en uformel og jordnær stemning i det hyggelige, men stilige cafemiljø – med cafeborde, bar, levende lys og eventuelt baggrundsmusik.

Lokalet er ideelt til mange formål, da vi har en stationær scene, lys og lyd. Og produktpræsentationer, opvisninger, modeshows og foredrag er blot et udsnit af den type arrangementer, vi hidtil har været værter for på Cafe Hack.

Flipover, projektor og lærred kan efter behov opstilles i lokalet

Kapacitet: 20-75 pladser.
                                                         

 

Firmaarrangementer/fester

Cafe Hack afholder ofte arrangementer i firmaregi i forbindelse med forestillinger og rundvisninger på Aarhus Teater, hvor selskabet ønsker at indlede eller afrunde med et traktement. Vi tilbyder imidlertid også arrangementer og firmafester uden for teaterregi – dog stadig afviklet i husets smukke sale.

 

Arrangement i teaterregi: I forbindelse med forestilling eller rundvisning på Aarhus Teater dækker vi op i de flotte sale enten før eller efter eventen. Serveringen kan være alt fra et let aftensmåltid, som kan nydes på kort tid, til større gallaarrangementer med 4- ,5- og 6-retters menu.
Ved spisning inden en forestilling arrangerer vi gerne et besøg af en medvirkende fra stykket, som introducerer aftenens opførelse – og her er spørgsmål fra gæsterne altid velkomne.

Arrangement udenfor teaterregi: På udvalgte datoer kan teaterbygningens unikke lokaler lejes og benyttes til arrangementer uden for teaterregi. Her har du mulighed for at invitere dine gæster til hovedindgangen på Aarhus Teater og byde dem indenfor i sale med guldtapet, lysekroner og imponerende stuk eller moderne lokaler med bar og plads til dans med band/Dj. Du kan gennem arrangementet benytte flere forskellige sale og lokaler rundt i Teatret.

Du har altid mulighed for at placere hele arrangementet i vore hænder, inklusiv fx udklædning, underholdning med videre. Kontakt os på info@cafehack.dk for et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder frem til den perfekte løsning for jeres virksomhed.