Overnatning

Overnatning i Aarhus

Skal I holde selskab på Cafe Hack og Aarhus Teater, kan det være rart at kunne tilbyde gæsterne overnatning. Derfor har Cafe Hack allieret sig med en række samarbejdspartnere, der gør det billigt og nemt for dig at booke overnatning.

Cabinn er vores nabohotel (beliggende ca. 50 meter fra vores hoveddør), som tilbyder vores gæster gode og billige overnatninger.

Radisson Blu Aarhus er en anden samarbejdspartner. Hotellet yder en rabat på 10 %, hvis I gør opmærksom på, at et større festarrangement afholdes på Cafe Hack.

Hotel Villa Provence ligger på Fredens Torv 12. Her får du 10 % rabat på værelser, hvis blot du nævner, at I holder fest på Cafe Hack.

 

Morgenmad eller Brunch

Som en hyggelig afrunding på festen tilbyder vi også dig og dine gæster mulighed for at nyde morgenmad, brunch eller “Tømmermænds brunch” på Cafe Hack, når det er blevet ”dagen derpå”. Det er en hyggelig afrunding på festen – og mange benytter samtidig lejligheden til eksempelvis gaveoppakning.

Vi skræddersyr gerne serveringen efter jeres ønsker, I skal blot tage kontakt til Cafe Hack. Du kan også finde et eksempel på et brunch-arrangement her.